Drømmer. Fremtiden. Varg. The Beatles. George Harrison.

Hei, jeg heter Stine, og dette er meg.Om nettene sover jeg dårlig fordi jeg drømmer så mye. Alt er bare kaos. Jeg skriver ned drømmene mine i en liten hvit bok med pærler utenpå. 
Selv om det ikke virker sånn, har jeg veldig dålig selvtillit, og jeg bekymrer meg alt for mye om fremtiden min. Det er så mye jeg har lyst til å få til, som det å bli en suksessfull romanforfatter eller kreativ fotograf eller en talentfull kunstner. Men historiene jeg skriver er helt middels og jeg har ikke tatt i kameraet mitt på lenge. Jeg kan tegne, men bare når jeg er ultrafokusert.   
Jeg er veldig glad i ulver. Helt klart favoritt dyret mitt. Jeg liker best ordet ulv på svensk; Varg. Det er et av de fineste ordene jeg vet om. Varg. Det er noe ved det som får meg til å føle meg bra. Det får meg til å føle meg trygg. Hvis jeg noengang får en hund, skal den ligne en ulv og hete Varg.Jeg liker ikke ungdomsskolen. Var drittlei etter et halvt år. Nå har jeg bare ett år igjen. Et av de viktigste årene i livet mitt. Det stresser meg. Mye. Så mye at jeg blir dødsliten.

The Beatles er favoritt bandet mitt, og hvis jeg noengang skulle reise tilbake i tid, ville det vært tilbake til litt før Beatles storhetstid for å se dem spille på en pub. Min favoritt Beatle er George Harrison. Mye av grunnen er dette bildet.Hei, verden, lenge siden sist. Shit, hva skjer? I dette innlegget har jeg gitt mye av megselv. Vær så god.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits